Menu

Multifunctionele sportvelden van OvereemAdvies

Op elke basisschool in Nederland een multifunctioneel sportveld.


informatie offerte

Uniek concept richting jeugd in beweging

De jeugd moet weer gaan sporten.


informatie offerte

Gunstige voorwaarden door duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken met vaste leveranciers voor aanleg en onderhoud.


informatie offerte

Investeren in beter bewegingsonderwijs

Multifunctionele sportvelden verbeteren het lokale sportklimaat.


informatie offerte

Sportveld is ook geschikt als theatervoorziening

Een multifunctioneel sportveld, centraal gelegen in dorp of wijk, biedt vele recreatie mogelijkheden.


informatie offerte


Sportveld

De visie van OvereemAdvies luidt dat de jeugd weer moet gaan sporten. Om deze visie concreet te maken heeft OA de ambitie om elke school in Nederland te voorzien van een multifunctioneel sportveld.

Uniek multifunctioneel sportveld concept

OvereemAdvies heeft duidelijke afspraken gemaakt met een aantal vaste leveranciers voor de aanleg en het onderhoud van onze multifunctionele sportvelden. Het betreft hier leveranciers voor kunstgras, sporttoestellen en andere materialen. Wij zijn daardoor in staat om deze sportvelden tegen zeer gunstige voorwaarden te leveren en te exploiteren. Daarnaast is OA zeer ervaren in het werven van sponsors en fondsen.

De omranding van het sportveld biedt ruimte voor lokale bedrijven om te adverteren. Het bedrijfsleven kan zo bijdragen aan een gunstig sportklimaat in de gemeente, op school en bij zorginstellingen. OA zal dan ook altijd trachten om de private sector te betrekken bij de financiering van deze gemeenschappelijke voorziening. Een multifunctioneel sportveld op school of bij een instelling voor mensen met een beperking is een uitstekende investering in het bewegingsonderwijs en/of vrijetijdsbesteding.

Multifunctioneel sportveld geschikt voor podiumkunsten

Het sportveld is ook cultuurveld. Door de verdiepte ligging  en de tribunerand  kan het sportveld ook prima dienen als locatie voor toneelstukken en andere podiumkunsten. Omdat in kleinere gemeenten in Nederland de afstanden naar sportparken en theaters relatief groot zijn, is een dergelijke voorziening centraal in het dorp een enorme verbetering van het sport- en cultuurklimaat. De voorziening vormt tevens een perfecte werkplek voor de combinatiefunctionaris, (vak)leerkracht, bewegingstherapeut of clubtrainer. Ook is het een gezellige ontmoetingsplek waar nieuwe contacten kunnen worden gemaakt.

Het unieke multifunctionele sportveld concept van OA maakt het nu voor iedereen mogelijk een eigen multifunctioneel kunstgrasveld te realiseren. Een veld geschikt voor zowel sport als cultuur. Wij voorzien u graag van informatie omtrent de mogelijkheden om een dergelijk veld bij u op school, uw zorginstelling of in uw gemeente aan te leggen. Voor een offerte kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.  Samen gaan wij op zoek naar de voor u meest geschikte oplossing.


Download de folder